5 modnih kosov, ki najbolj privlačijo moške

Znanstveno je dokazano, da boste zaradi teh modnih kosov bolj privlačne...

Strokovnjaki so znanstveno dokazali, da obstaja 5 modnih kosov, ki ženske naredijo lepše in bolj privlačne za nasprotni spol. Seveda pa se v njih ženske počutimo tudi bolj ženstveno in posledično samozavestneje. Zagotovo imate kakšen styling ali kos oblačila, ki ga uporabite kot “orožje” s katerim enostavno vedno zablestite in se počutitie v njem odlično. Ključno pri izbiri kosov za seksi izgled, pa je udobje. Torej, tudi če boste nosile enega izmed predlaganih kosov in bo ta neudoben, kar je lahko posledica slabih materialov, kopita čevljev ali napačne številke, zadeva ne bo delovala.

1.OPRIJETA OBLEKA; ki bo poudarila vaše obline ravno tam kjer je to potrebno, je eden najbolj zaželenih modnih kosov, nad katerimi so moški naravnost navdušeni. Moški namreč obožujejo silhuete peščene ure – ozek pas in poudarjeni boki. Če so vam te prvine naravno dane, potem jih poudarite z oprijeto obleko, ki naj bo midi dolžine.

2.VISOKE PETKE; že dalj časa je znano, da se moški in ženske ne strinjemo s tem, kaj je lepo na področju obutvenih trendov. Dekleta prisegamo na udobje in se vse bolj nagibamo k moškim modelom obutve – oksfordke, loaferke in podobno. Moški seveda tega ne odobravajo najbolj, saj večina v šali pravi, da bi morali nizke čevlje ženskam enostavno prepovedati nositi. Torej, eden najpomembnejših modnih kosov, s katerim boste očarale, so visoke petke. Moški obožujejo klasiko – salonar s tanko petko in koničastim zaključkom. Pa saj moramo res priznati, da je to najbolj seksi obuvalo kar jih poznamo.

3.RDEČA OBLAČILA, zagotovo ste že slišali, da smo v rdečih oblačilih bolj samozavestne in močne. Verjetno prav to privlači tudi moške. Odločite se lahko za rdečo obleko ali pa samo kakšen kos oblačila v rdeči – krilo ali top. Lahko pa izberete samo dečo šminko, ki je eden najbolj modnih lepotnih produktov zadnjih nekaj let.

4.TOPI IN OBLEKE BREZ ROKAVOV; ne boste verjele, ampak raziskava iz Wallesa je pokazala, da moške bolj kot dolge noge privlačijo ženske roke. Kar pomni, da je modni kos brez naramnic ali s tankimi naramnica odličen izbor, ko želimo izpostaviti roke. Letos so izjemno modne satenaste oblekice s tankimi naramnicami, ki nekoliko spominjajo na prikupne pižamice, seveda pa so tukaj tudi vse vrste topov brez ali s tankimi naramnicami.

5.ČRNA OBLEKICA; mala črna oblekica je obvezen modni kos vsake dame in tudi v tem primeru je raziskava pokazala 100% uspešnost tega ljubkega kosa oblačila. Ta je namreč pokazala, da pet od petih moških, pogleda damo v črni oblekici. Torej, drage dame, v tem primeru je uspeh zagotovljen.