5 modelov jeansa, ki jih bomo nosile jeseni

Da bo skok med polne police novih trendov lažji...

Temperature nakazujejo, da se bo poletje počasi le poslovilo in kaj ob tem pomisli prava fashionista? Kaj bom pa septembra oblekla, omara je zagotovo prazna! 🙂 In ker še vedno lahko skačemo naokrog v oblekicah in kratkih hlačah, dajmo v tem času temeljito razmisliti in pripraviti seznam najnujnejših nakupov za osvežitev jesenske garderobe. Med ključnimi kosi se zagotovo znajdejo nove jeanske, ki so nepogrešljive pri vseh ljubiteljicah dobrega stila. In ja, jesen bo zelo razigrana, saj si lahko privoščimo kar nekaj odbitih modnih kosov.

Raven kroj, strgan jeans

Moški se bodo sicer nekoliko zgrozili, ker takšen model ženski postavi ravno ne doda seksapila in skrije prav vse obline. In prav zato, ker z njimi lahko veliko prikrijemo jih ženske pač obožujemo. Trendu bi lahko rekli: “Še bolj fantovsko, od fantovskega!”

Raztrgani zvončki

Hlače na zvonec, ki smo jih tako zelo radi nosili celo desetletje se res počasi vračajo nazaj, a tistega pravega preporoda na ulicah še niso doživele. V tej sezoni boste še bolj trendi, če izberete zvončke z raztrganim spodnjim delom. In ja, kar povejte vsem babicam že vnaprej, da vas niso psi napadli in je to le zadnji modni krik!

Raven skinny

Ozki oprijeti modeli naj bi šli iz mode že dolgo nazaj, a še kar naprej jih srečujemo v vseh novih kolekcijah najbolj priljubljenih blagovnih znamk. Tokrat bo v trendu model, ki se pri gležnju ne zaključi z oprijemom, ampak pade ravno ter na prvi pogled izgleda kot mini zvonček.

Super oversized

Če pri ravnem kroju skrijete vse obline, v teh hlačah skrijete tudi noge in malo že spominjate na Aladina. V poznih šestdesetih je kakšen kos imela v omari tudi vaša mama. Torej, bolj kot je široko, bolje je.

Zavihane hlačnice

Moj najljubši par jeansk, ki so must have na seznamu želja jesenske sezone. In zakaj so mi tako všeč? Ker ne znam nositi jeansa brez zavihanih hlačnih. To je res zanimivo, ampak vse jeans hlače, ki nimajo zavihanih robov izgledajo popolnoma drugače kot če jih malo privihamo. Raven kroj, ki ni preveč širok in še vedno trendi je med mojimi najljubšimi.