5 ključnih jesenskih stilskih nasvetov

Nasveti, ki se jih velja držati, ko boste ustvarjale jesenske modne kombinacije...

Modne blogerke s svojimi fotografijami hočeš ali nočeš vplivajo na tvoj stil oblačenja. Priznaj, da vsake toliko pokukaš na Instagram ali kakšen blog priljubljene trendseterke in ukradeš stilske ideje, ki so ti pisane na kožo. Ker je začetek septembra idealen čas za obogatitev garderobe z novimi kosi oblačil, obutve in modnih dodatkov, smo pripravili 6 ključnih stilskih nasvetov, ki jih je vredno upoštevati.

1.Mokasinke ali oksfordke bomo jeseni redno srečevali na ulicah. Dober par obutve bo popestril še tako dolgočasen outfit, zato združi zadnje modne trende in udobje ter poišči svoj najljubši par.

Etiketin šoping predlog

2.Bomber jakna  – topli dnevi se poslavljajo in že se spogledujemo s toplejšimi kosi oblačil. Dejstvo je, da si boste letos morali omisliti bomber jakno, saj bo ta nepogrešljiv kos vseh urbanih modnih dam.

Etiketin šoping nasvet

3.Dober pas – izbor pasu je zelo pomemben, saj bo povezal celoten outfit v eno. V primeru, da je izbor hlač in zgornjega dela zelo enostaven, se odločite za kakšen bolj udaren pas, tako po barvi kot tudi obliki.

Etiketin šoping nasvet

4.Kimono – tudi ta je postal eden ključnih kosov urbanih modnih trendov. Mogoče ga sicer katera med vami ne upa obleči za na ulico, a če izberete primeren model, ki ni tako zelo pižamast, je to lahko zelo trendi popestritev, ki vas bo pogrela v nekoliko hladnejših poletnih dneh.

Etiketin šoping nasvet

5.”Statement” kos – pri vsakem outfitu si lahko privoščite en ali največ dva udarna kosa, ki sta drugačna in naredita tisti WOW efekt. Seveda pa tukaj ne gre pretiravati, saj je kaj hitro lahko vsega preveč. Omislite si kakšen dizajnerski kos, ki ga boste res z veseljem nosili in ga kombinirajte z osnovniki oblačili.