5 inspiracij za vse, ki ne marate nositi oblek

Obvladaš tomboy stil?

Ste že od nekdaj raje obule večne Converse All starke in super udobne superge, oblek pa ste se izogibale v najširšem možnem loku? In stil tomboy vam je tako zelo blizu… Potem imamo za vas 5 najboljših inspiracij, kaj obleči v prihodnjem tednu. In ne, poletne obleke, ki romantično plapolajo v vetru in frfotajoča krila niso všteta. Berite naprej.

Ne glede na to, da ne boste oblekle plapolajoče obleke s cvetličnim ali drugim rastlinskim vzorcem ali krila s sedaj tako modernimi volančki in naborki, lahko kljub temu izgledate zavidljivo šik. Tudi tomboy stil ni za vsako modno navdušenko, zato dokaži, da ga ti popolnoma obvladaš!

Preproste klasične majice s športnimi logo napisi so tvoje dobre spremljevalke že od nekdaj in to naj ostanejo naprej.

Veronika Heilbrunner velja za eno najbolje oblečenih žensk, ki sledijo tomboy stilu. Zvesta je Converse All starkam in še vedno popularnim jeans hlačam s surovim robom.

Majico svojega najljubšega benda kombiniraj skupaj s torbico v živi barvi, s čimer boš dosegla videz modne rock dive.

Kdaj si nazadnje nosila jeans pajac, ki si ga nekoč najbolj oboževala? Čas je, da ga ponovno oblečeš!

Linda Tol je pravtako ena izmed modnih trendseterk, ki jo tuji modni mediji vse pogosteje označujejo za šik damo. Raje kot krilo obleče ohlapne dolge hlače s črtami in trendovske srajce, ki med nošenjem dopuščajo zračnost in udobje.