4 obleke, ki jih to poletje morate imeti

Top 4 obleke po izboru naše urednice in blogerke Ajde Sitar!

Trgovina Sportina ima v svoji ponudbi veliko modnih oblek, v katerih boste letošnje poletje resnično izstopale. Obleka predstavlja ultimativni kos vsake omare, saj jo je enostavno kombinirati, primerna pa je za veliko različnih priložnosti. Preverite, katere 4 v vaši omari ne smejo manjkati to sezono!

Mala črna oblekca je primerna za vrsto različnih priložnosti – vse od zabav do večernih zmenkov. Za nekoliko bolj divji videz ji dodajte svetleče espadrile in torbico v živalskem potisku.

Mala bela oblekca naj bo lahkotnejša in primerna za dnevne priložnosti, kot so pikniki, obisk plaže ali poletnega festivala. Kombinirajte jo z jeans zgornjim delom, nekaj barve pa dodajte z barvito torbico.

Plise in čipke sta dva izmed trendov, ki sta v tej sezoni izjemno »in«. Dodajte ju v kombinaciji ali individualno v obliki poletne obleke. Dodatki naj bodo nevtralni, da bo več pozornosti na detajlih obleke.

Črtasta obleka ne bo šla prav nikoli iz mode, zato ostaja ena izmed »must have« oblek tudi letošnjega poletja. Izberite takšno, ki ima odprta ramena, poleg obujte visoke pete ali udobne espadrile.

Foto: Katarina Veselič za trgovino Sportina