4 modeli najbolj modnih nizkih čevljev

Nizki čevlji so tako modni kot tudi udobni.

Nizki čevlji so tako modni kot tudi udobni. Letošnja pomlad je prinesla precej zanimivih trendov na področju čevljev. Res da visoke petke prenesejo veliko večji izbor oblačil V nadaljevanju trije modeli, ki si jih to sezono morate omislite.

1.Balerinke z vezalkami so eden najbolj vročih trendov tega trenutke. Izbirate lahko med klasičnimi modeli v črnih in kožnih odtenkih ali pa si upate malo več in izberete intenzivne barve ali barve kovine. Veliko modelov najbolj modnih balerink bo kmalu na voljo tudi v spletni trgovini Etiketa Magazin Shop.

2.Oksfordke so modne že dalj časa. Na prvi pogled zelo robusten moški čevelj, ki v pravi kombinaciji deluje zelo ženstveno. Mi smo navdušeni nad kovinskimi barvami.

3. Espadrile so se vrnile že lani, modni vrhunec pa bodo zagotovo doživele letošnjo pomlad in poletje. Modno je dejansko vse – od klasičnih platnenih, do kombinacij usnja in semiša, jeansa in bleščic. Ponudba je resnično pestra, nas pa navdušuje blagovna znamka Soludos, ki je zaslovela prav z espadrilami.

4. Mokasini so odličen izbor za poslovne priložnosti, ko nošenje visokih petk ni najbolj primeren izbor. So zelo konvencionalne, a s pravo kombinacijo izjemno modne.