3 videzi za raziskovanje evropskih prestolnic

To so najbolj trendi kombinacije za potep po mestu!

Mnogi bodo poletne počitnice preživeli na plaži, kar nekaj pa se vas prav gotovo odpravlja tudi v različna evropska mesta. Evropske prestolnice so izjemno čudovite tudi poleti, zato privabljajo mnoge turiste. Izbira stajlinga za ob morje je morda nekoliko enostavnejša, vendar je pohajkovanje po mestih lahko prav tako trendi. Za vas smo pripravili 3 trendi, a uporabne videze, ki jim je skupen trenutno največji trend – odkrita ramena!

#1 STAJLING: ROMANTIČNA OBLEKA
Daljša obleka z nekaj romantičnega ali boho pridiha je izjemno pametna izbira. Je dovolj dolga, da vas bodo v njej spustili tudi v verske objekte, hkrati pa je lahkotna in zračna. V njej vam ne bo vroče, izgledali pa boste izjemno chic. Kombinirajte jo s torbico srednje velikosti in udobnimi sandali na paščke.

#2 STAJLING: JEANS IN ZANIMIV TOP
Jeans je enostavno večen, pa naj bo v kakršnikoli obliki. Odločite se lahko za kratke ali dolge hlače, celo jeans krilo. Zgornji del popestrite z zanimivim topom – le-ta ima lahko zanimiv potisk, je vpadljive barve ali pa trenutno izjemno trendi odkrita ramena.

#3 STAJLING: MIDI KRILO IN ODPRTA RAMENA
Midi krilo velja za »it« kos letošnjega poletja. Kombinirajte ga z izjemno priljubljenimi srajcami, ki razkrivajo ramena in nared boste za večerno zabavo v mestu. Poleg dodajte lahkotne (a udobne) sandale z visoko peto in elegantno torbico.

Foto: Pinterest