3 ultimativne modne kombinacije za oktober

Za vas smo izbrali 3 modne predloge za mesec oktober!

Jesen je že dodobra vstopila v naše omare in tako pripeljala nekoliko toplejša oblačila. Svoj trenutek bodo znova dobile pletenine, ključ do dobrega in vremensko primernega stajlinga pa se bo skrival v plastenju. Za vas smo poiskali 3 ultimativne modne kombinacije, na katere prisegajo modne blogerke. Z njimi ne boste zgrešili!

JEANS + TRENČ + PLETENINE
Jeansu bodo družbo delale nekoliko večje in debelejše pletenine, ki predstavljajo »must have« kos vsake jesenske garderobe. Čez si za nekoliko bolj šik videz poveznite trenč plašč v bež odtenku. Z velikimi sončnimi očali boste dodali še kanček misterioznosti in zares zgledali kot prava modna navdušenka.

ČRNINA + CHELSEA ČEVLJI + PONČO
Čeprav morda pončo letos ni vodilni vrhnje oblačilo, boste v njem resnično »chic«. Če želite, da resnično izstopa, poleg kombinirajte popolnoma črne modne kose. Oprijete hlače, pulover, Chelsea čevlji in velika torba naj bodo temni, pončo pa je lahko v nekoliko bolj razgibanih tonih ali vzorcih.

»IT« KOS JESENI: DOLGA PLETENA OBLEKA
Pletenine so letos izjemno trendi, tudi v obliki dolgih oblek. Izberite takšno, ki bo lepo poudarila vaše atribute in bo lepo padla. Izbirajte med temno modro, bež in pudrasto roza, poleg kombinirajte gležnjarje, čez pa oblecite na primer bomber jakno.