3 trendi tedna modne v New Yorku

Poglejte top 3 trende uličnih stilov iz New Yorka!

Teden mode je prinesel marsikaj novega, modne revije so bile polne že videnih in popolnoma novih trendov. Trenutne modne trende pa so na ulice popeljale modne navdušenke, obiskovalke dogodkov in modnih revij, polno je bilo videti tudi blogerk. Katere 3 trende smo opazili v uredništvu?

VOJAŠKO ZELENA
Najbolj trendi barva je trenutno očitno vojaško zelena. Na ulicah jo je bilo ogromno, spremljal pa jo je nekoliko bolj športen, sproščen stil. Precej pogosta je bila v kombinaciji z belo ali črno, videti pa je bilo kar nekaj enobarvnih videzov.

STATEMENT SRAJCA
Statement srajca v preprosti beli barvi je zagotovo »it« kos prihajajoče jesen in zime. Trendi so nenavadni kroji, zanimivi rokavi, dolžine, oblike. Celo slovenska predstavnica, blogerka Tesa Jurjaševič (Magniqifue) blog se navdušuje nad njimi.

GORČIČNO RUMENA
Barva, ki jo »ljubiš ali sovražiš« – gorčično rumena, je verjetno najbolj »statement« barva te sezone. Modne blogerke so dokazale, da jo je mogoče nositi na različne načine, vkorporirati v različne stile in stajlinge. Nosijo pa jo lahko ženske, kot tudi moški.