3 poletni outfiti za manj kot 80 evrov

Modno, a cenovno dostopno...

Razprodaje so v polnem zagonu in zdaj je idealen čas, da si omislimo kakšen dober modni kos za res dobro ceno. Na Etiketi smo ustvarili 3 stilske predloge, vsakega med njimi pa lahko sestavite že za manj kot 80 evrov. Dobra tretjina poletja je še pred nami, zato še vedno ni prepozno za nakup odprtih sandalov ali dobre obleke.

1. Pastelno roza in bela. Eden najbolj priljubljenih modnih kosov je zagotovo kratek kombinezon, ki je uporaben za različne priložnosti, saj ga lahko oblečete tako za na plažo, kot sprehod po mestu ali večerno zabavo. Priložnosti primero izberite obutev. Mi smo se tokrat odločili za sandale s platformo, saj jih lahko nosite tako v prostem času kot tudi za resnejše priložnosti. Ker je kombinezon bogat s čipko in pompomi na spodnjem delu, dodajte samo en enostaven kos nakita v obliki zapestnice ali ure.

Kombinezon 19,90 EUR

Sandali 29,90 EUR

Ura River Island 33,00 EUR

2. Črna v kombinaciji srebrne in sive. Zablestite na večerni zabavi v črni čipkasti obleki. Ker je ta sama po sebi dovolj močan kos, dodajte samo še priljubljeno “choker” ogrlico v srebrni barvi in sive sandale.

Črna čipksta obleka 34,90 EUR

Sandali Misbehave 34,90 EUR

Srebrna ogrlica River Island 8,00 EUR

3. Srajčna obleka je kos, ki ga ima v svoji garderobni omari vsaka modna dama. V vročih dneh jo nosimo kot samostojen kos, ko pride jesen pa jo bomo kombinirali s hlačami in jo tako nosili še več mesecev. Poletna različica ne potrebuje veliko za popoln izgled, samo dober par čevljev in enostaven kos nakita.

Srajčna obleka 29,90 EUR

Sandali z resicami 39,90 EUR

Verižica River island 13,00 EUR