3 najlepše poletne modne kombinacije

Od jutra do večera v trendu...

Poletje je pogosto čas, ko enostavno nimamo volje in želje, da bi veliko časa namenile urejanju, saj zaradi visokih temperatur nosimo ohlapna in lahka oblačila, nizke sandale, vročina pa ni prav nič prizanesljiva naličenemu obrazu. Enostavno se želimo počutiti udobno. Tokrat smo pod drobnogled vzeli priljubljeno modno blogerko, ki jo najdemo pod imenom Atlantic-Pacific. Blair Eadie je znana po svojem prefinjenem slogu oblačenja, kjer je do potankosti izdelan prav vsak outfit. V njenih stajlingih smo našli nekaj idej, kako tudi poleti poiskati pravo razmerje med udobjem in eleganco.

Kombinacija bele in modre je letošnje poletje ena od najbolj priljubljenih. Obleka ali kombinezon je v kombinaciji z belimi ali rjavimi nizkimi sandali ali sandali s platformo odličen poletni izbor. Dodamo samo še trendi slamnat klobuk in sončna očala.

Etiketin šoping nasvet #1

Dolgo belo poletno obleko mora imeti v svoji garderobi vsaka dama. Je IT kos, ki nas spremlja že več sezon. Priljubljena modna blogerka jo je kombinirala z rjavimi gladiatorkami. Priporočamo, da bela obleka ne sega do tal. Letos je v ponudbi veliko asimetričnih krojev, ki popestrijo vaš izgled in na prvo žogo ne izgledate kot “pobegla nevesta”. Zaradi različnih dolžin je izbor sandalov izjemno pomemben, ti naj izstopajo bodisi z dodatkom priljubljenih pompomov, vezalk ali kamnov, ki bodo pritegnili poglede.

Etiketin šoping nasvet #2

Poletni čas prinese veliko večernih koktajl zabav in porok. V ospredju so asmetrične linije in kombinacija priljubljenih črt. Blair je izbrala model obleke blagovne znamke Finders Keepers The Label, ki jo lahko kupite v spletni trgovini Nordstrom in čevlje Stuart Weitzman.

Etiketin šoping nasvet #2