3 modni videzi, ki nikoli ne razočarajo!

Potrebujete ideje za jutrišnji modni videz? Potem ste na pravem mestu!

Naslednje tri predloge smo uvrstili na lestvico najbolj praktičnih in hkrati super privlačnih! Hkrati pa predstavljajo popolno modno izhodišče za nove oblačilne videze vredne posnemanja.

Modni videz 1:

Prepričani smo, da imate v lasti vsaj eno usnjeno črno jakno, ki vam je zvesta v marsikaterih vremenskih razmerah in ob različnih priložnostih. Če obožujete kombinacijo športnega in trendovskega modnega videza hkrati, potem je naslednji predlog popolna kombinacija za vas.

Modni videz 2:
Nedvomno idealen modni predlog za vse urbane dame, ki težijo k urejenemu elegantnemu videzu, a ne želijo izstopati na strog način. Za res najbolj moderen (in moden) izgled, izberite hlače in suknjič v enaki barvi. Šušlja se, da tudi poletje obožuje magento.

Modni videz 3:
Če se vam prej omenjena barva magenta zdi mnogo predivja, je olivno zelena barva njena popolna nasprotnica, ki na najbolj moden način izstopi prav v poletnih mesecih. Izbira omenjene barve pa ne pomeni nujno safari videza, saj jo lahko odlično kombinirate tudi z najtemnejšim odtenkom modre. Krilo in suknjič v dotični modni kombinaciji sta najboljša izbira za dnevni formalni videz ali zgolj sproščeno druženje.