3 jesenski videzi, ki so primerni za v pisarno (po vzoru modnih blogerk)

Zgledujte se po modnih blogerkah in vaš videz bo tudi v pisarni trendi!

Jesen že trka na vrata in kmalu bo čas, da se od poletnih oblačil in obutve dokončno poslovimo. Prehodno obdobje lahko izkoristite za kombiniranje različnih modnih kosov – takšnih, ki ste jih pridno nosili med poletjem in takšnih, ki jih boste z veseljem povlekli iz omare oziroma poiskali med novimi jesenskimi kolekcijami v trgovinah. Za vas smo naredili mini vodič, kaj obleči za v pisarno v prihodnjih dneh. Za izhodišče smo vzeli 3 stajlinge uspešnih modnih blogerk.

KOT BLOGERKA FAKE LEATHER… kombinirajte pisarniško belo srajco, semiš krilo daljše dolžine (vsaj nekje do kolen), strukturirano torbico v vinskem odtenku in sandale odete v kačji vzorec.

KOT BLOGERKA GIRL FROM PANAMA… se odločite za bele ali krem »culotte« hlače, belo preprosto srajco, videz pa popestrite s suknjičem brez rokavov in sandali z visoko peto.

KOT BLOGERKA CHRISELLE LIM… oblecite hlače s širokimi hlačnicami, poleg pa kombinirajte pleteninast zgornji del, čevlje z nižjo kvadratno peto in majhno torbico. Trendi pridih dodajte z velikim šalom ali ruto.