3 DIY modni projekti, ki jih to poletje morate preizkusiti

Za vas smo poiskali 3 modne DIY projekte, ki se jih lahko lotite to poletje in tako obogatite svojo garderobo!

Z DIY projekti lahko prihranite kar nekaj denarja in si tako sami izdelate moden kos. Povrh vsega je »naredi sam« izdelek resnično unikaten – prva nihče se torej po ulici ne bo sprehajal v enaki modni opravi. Za vas smo poiskali 3 modne DIY projekte, ki se jih lahko lotite to poletje in tako obogatite svojo garderobo!

NAŠITKI NA ČEVLJIH
Zakaj ne bi našitke namesto na obleke dodali kar na čevlje? Izberite takšne, ki bodo resnično izstopali ter dodali nekaj unikatnega vam lastnega pridiha. Z njimi lahko okrasite »loafer« modele čevljev ali pa kar sandale. Trend našitkov še nekaj časa ne bo šel nikamor.

NAMESTO OGRLICE KAR USNJENA VRVICA
Trend usnjenih »choker« ogrlic je letos eden izmed najvidnejših trendov med modnimi dodatki. Choker lahko nadomestite kar z usnjeno vrvico, ki je lahko povem minimalistična ali pa nanjo dodate kakšen dodatek. Najbolj vsestranska je črna, vsekakor pa se velja z barvami tudi poigrati.

IME NA JAKNI
Usnjeno jakno nadgradite z vršitim imenom. Za to boste sicer potrebovali nekoliko več spretnosti, a imejte v mislih, da izdelek ne potrebuje biti popoln. Za bolj precizno izdelavo se obrnite na strokovnjaka ali pa poiščite na spletu kakšen video tutorial.