20 najlepših pastelnih čevljev za romantično pomlad

Skozi pomlad v čudovitih pastelih.

Skozi pomlad v čudovitih pastelih.

Verjamemo, da se je zima za letos zares poslovila, zato ne moremo skriti navdušenja nad novimi čevlji v spomladanskih pastelnih barvah.

Kljub nepredvidljivemu vremenu, ki nas je prejšnje dni kar nekajkrat presenetilo z morebitnimi snežinkami, lahko trdimo, da se je pomlad ne samo uradno, temveč tudi resnično začela in edino dež bo tisti, ki bo modne stylinge občasno prikrojil po svoje.

O obutvenih trendih smo pisali že veliko, a na srečo jih še kar ni zmanjkalo, saj jih je vsaj toliko, kolikor je modnih okusov, zato tokrat predstavljamo enega izmed najbolj romantičnih, ki si je s spomladanskim vzdušjem še posebej blizu. Pastelom se ne moremo izogniti v nobenem letnem času, saj ponujajo široko barvno paleto, ki jo lahko kombiniramo na številne načine in z malo truda dosežemo romantično sofisticiranost, ki se ji je nemogoče upreti. Izbira pastelov od glave do pet je tokrat neizogibna, saj se poleg pestre ponudbe vrhnjih oblačil, topov, klasičnih suknjičev, mini in midi kril, hlač vseh krojev in oblik, v nežnih barvnih niansah kopajo tudi salonarji, balerinke, gležnjarji in celo superge.

Boste izbrali barvo sivke, zrele pistacije ali bele kave?