5 jesenskih stylingov, s katerimi boste navdušili

Jesen je čas, ko se narava odene v tople odtenke rjave, oranžne in rumene barve, in tudi vaša garderoba lahko sledi temu naravnemu barvnemu spektru.

Ko se temperature začnejo spuščati, je čas, da razmislite o svojem jesenskem stilu. Tu je pet jesenskih stylingov, s katerimi boste zagotovo navdušili.

Zapeljivka

Eden od klasičnih jesenskih stilov je zapeljiv videz s puloverji s širokimi izrezi. Te puloverje lahko nosite čez obleko ali jih preprosto kombinirate s kavbojkami. Za dodaten šik videz izberite barve, kot so bordo, temno zelena ali globoka modra. Združite s čevlji na peto in elegantno torbico ter boste izžarevali samozavest in stil.

Jesen v Plašču

Plašč je nepogrešljiv del jesenske garderobe. Letos se odločite za plašč s pasom, ki bo poudaril vašo silhueto. Kamelja, temno rjava ali olivno zelena so odlične barve za jesenski plašč. Kombinirajte ga s šalom in visokimi škornji za topel in eleganten videz.

Udobna Eleganca

Za tiste dni, ko si želite udobja, a hkrati želite izgledati elegantno, je prava izbira volnen kardigan. Dodajte ga k usnjenim hlačam ali krilu za sofisticiran videz. Ne pozabite na širok pas, da dodate strukturo in poudarite svojo postavo.

Vintage vibes

Retro slogi so v zadnjem času zelo priljubljeni. Odeja se v oblačila z vzorci iz sedemdesetih ali osemdesetih let, kot so razgibane obleke s cvetličnimi vzorci, široke hlače in visoki čevlji. Dodajte še malo kovinskih detajlov, kot so velike uhane ali obeski, in ustvarili boste popoln jesenski videz z vintage pridihom.

Sveža športna eleganca

Športna oblačila niso rezervirana samo za telovadnice. Jeseni jih lahko kombinirate s klasičnimi kosi, kot so bela srajca, široke hlače ali midi krilo. Dodajte športne superge ali visoke gležnjarje in boste ustvarili moderen in udoben videz, ki je hkrati tudi eleganten.

Ne pozabite, da je ključ do uspešnega jesenskega stajlinga pravilna uporaba barv, tekstur in dodatkov. Jesen je čas, ko se lahko poigrate z različnimi kombinacijami, da izrazite svoj osebni stil. Z zgornjimi petimi stylingi boste zagotovo navdušili in zasijali v jesenski sezoni.