15 metalik modnih kosov za aprilske kombinacije

Ker že razmišljamo o najboljših aprilskih modnih kombinacijah....

Ker že razmišljamo o aprilskih modnih kombinacijah….

Zdi se, da se modni oblikovalci kar ne prenehajo navduševati nad prepoznavnim modnim stilom 80.ih let, zato svoje modne revije polnijo z bleščečimi kreacijami, kjer dominirajo podložena in poudarjena ramena, namesto svile in prosojne čipke pa dajo prednost tkaninam z žarečim metalik efektom.

Če so bile prejšnje sezone zaznamovane s ”high gloss” metaliziranimi oblačilnimi kosi, ki so nehote hitro nadomestili tudi zrcalo, so letošnji predstavljeni modeli asociirani s tekočim zlatom, ki prinaša gladek metalik učinek in kljub svetlečim niansam doseže dodatno nežnost vsakega stylinga.
Najbolj priljubljene high-street znamke so že ponudile svoje prve metalik kose, ki so kot nalašč, da z njimi na moderen način začinimo še tako preproste in casual modne videze, sijajno pa se obnesejo tudi za večerne stylinge. Ena izmed najboljših izbir, ko je govora o svetlečih modnih kosih, so tanki puloverji z všitimi metalik nitmi, nad katerimi boste navdušene, izkazali pa se bodo tudi za daleč najbolj uporabno oblačilo, ki ga boste vključile v (skoraj) vsak outfit.

Preveri, katerih 20 metalik kosov smo izbrali tokrat in izberi svoje najljubše!