15 cvetličnih midi in mini oblek za barvito pomlad

Vse najlepše obleke s cvetličnim vzorcem.

Vse najlepše obleke s cvetličnim vzorcem.

Le še nekaj dni nas loči do pomladi, ki jo bomo pričakale v cvetličnih vzorcih in potiskih.

Ob prvih spomladanskih dneh iz dna garderobne omare izbrskamo prve oblačilne kose, ki se kar utapljajo v pisanih cvetlicah in so kot nalašč za pozdrav novega cvetočega obdobja. Tudi letos ne bo nič drugače, saj bo cvetje na krilih, oblekah, topih, hlačah in celo modnih dodatkih uživalo glavno vlogo med trendi, zato se ponovno pripravite na cvetočo eksplozijo vseh raznolikih barvnih odtenkov.

Za nadaljevanje omenjenega romantičnega trenda so se odločili tudi pri nekaterih velikih modnih hišah; Balenciaga, Victoria Beckham, Erdem, Preen, Diane Von Furstenberg, Michael Kors, Valentino in številni drugi. Nič presenetljivega, da so jim strateško sledili tudi največji ponudniki hitre mode, ki so v svoje aktualne ponudbe že vključili cvetlice vseh barv, velikosti in izvedb, ki že navdušujejo vse strastne nakupovalke in ljubiteljice modnega.

V nadaljevanju smo izbrali 20 oblek s cvetličnim vzorcem, med katerimi bo vsaka modna navdušenka našla svojo najljubšo in jo vključila v spomladanske stylinge.