14 najbolj vročih Zarinih sandalov za ”summer party”

Psst, prve razprodaje so že zelo blizu.

Poletje prinaša dolge tople noči in nepozabne zabave, kjer si boš želela blesteti s parom najbolj šik sandalov. Mi vemo, kje boš našla popoln par zase.

Velike poletne razprodaje so že skoraj tukaj, a mnoge modne navdušenke se zagotovo najbolj veselijo prav Zarinih neverjetnih znižanj, ki bodo ponovno ponudili največji izbor poletnih ”it” kosov. Kot vsako leto, tudi to poletje ne sme manjkati sandali s peto, ki bodo ustvarili pregrešno čudovite poletne party stylinge. Za najbolj privlačne modele veljajo sandali z nizko platformo in višjo peto, a naj vas pri izbiri modne obutve vodita udobje in sproščenost, saj boste le na tak način resnično prepričale s svojo modno kombinacijo in prejele morje komplimentov.

O tem, na kakšen način in k čemu obuti poletne salonarje in sandale s peto, je že kristalno jasno. Obutev s peto ima to veliko prednost, da naravno fantastično izgleda v kombinaciji z vsakim modnim kosom, zato si tudi pri izbiri krila, kratkih ali dolgih hlač, obleke ali kombinezona dajte prosto pot in uživajte modno svobodo.