Modni videzi za levinje, strelke in ovne

Preveri, kateri modni styling je idealen za tvoje astrološko znamenje.

Ognjena znamenja; ovni, levinje, strelke odlikujejo izrazita moč, energičnost in dinamičnost. Simbolika ognja se pri ovnih kaže kot podivjan požar, pri levinjah kot ustvarjalni kovač s fantastičnimi načrti, pri strelcih pa kot žareča bakla. In kako te lastnosti vplivajo na tvoj idealen modni videz?

Ovni
Izmed vseh si ravno ti najbolj impulzivna in izredno odločna. Na svoji poti preprosto ne poznaš ovir in v trenutku najdeš rešitev za vsako težavo. Kadar si nekaj zamisliš, si to pripravljena za vsako ceno tudi uresničiti ali doseči. Kljub vsej osebni moči si zelo občutljiva, prisrčno vznemirjena in odprta za vsako novo izkušnjo in izvirne ideje.

Tvoj idealen modni videz v vsakem primeru vključuje vedno moden jeans.

Levinja
V sebi nosiš vrhunec ustvarjalnega potenciala, prav tako pa imaš ogromno pozitivne in konstruktivne življenjske energije, s katero si sposobna navdušiti in navdahniti številne ljudi v svojem življenju. Si izredno dostojanstvena in rojena zaščitnica, kar prijatelji zelo cenijo. Odlikujeta te ponos in umirjenost, hkrati pa imaš dobro razvite organizacijske sposobnosti.

Tvoj idealen modni videz je mešanica moško navdahnjenega stila in zadnjega največjega trenda.

Strelka
Izmed vseh si najbolj vedra, družabna, velikodušna in filozofsko razpoložena. Tvoje poslanstvo je prinesti ljudem luč spoznanja, pomagati, da najdejo svoj smisel, da se odpravijo na pot raziskovanja sveta in samega sebe ter duhovno zrastejo. Strelci ljubijo potovanja in druženja z zanimivimi ljudmi.

Brez dileme, strelke rade eksperimentirate, a kljub vsemu prisegate na moderne, a ženstvene kombinacije.