1 sandali, 3 modne kombinacije

Izberite prave poletne sandale...

Se vam pogosto dogaja, da nimate kaj obuti? Nič takšnega, to je problem večine žensk, zato se ne obremenjujte s tem. Težava s katero se dnevno srečujemo je posledica nepremišljenosti pri nakupu čevljev. Vedeti moramo kaj dejansko potrebujemo in predvsem, kako izbrani par kombinirati za različne priložnosti. Zmagale ste takrat, ko najdete čevlje, ki jih lahko nosite od jutra do večera in vedno izgledate šik. Tokrat smo za primer izbrali enega izmed najnovejših modelov poletnih sandalov priljubljene francoske blagovne znamke Vanessa Wu, ki je na voljo v spletni trgovini Etiketa Shop. V te poletne sandale se enostavno splača investirati, saj jih nosimo od jutra do večera. Predlagamo, da izberete nekoliko bolj eleganten model, ki ga lahko obujete za v službo, na popoldansko kavo v mesto ali na romantično poletno večerjo, pri tem pa zamenjajte le oblačila. V nadaljevanaju trije predlogi za tri različne priložnosti.

POSLOVNA DAMA: v primeru, da kodeks oblačenja v službi od vas ne zahteva stroge poslovne elegance, si lahko privoščite odprte sandale, a seveda pazite, da so ti nekoliko bolj elegantni.

ROMANTIČNA VEČERJA: s svojim najdražjim v poletnih mesecih je nekaj najlepšega. Privoščite si veliko udobja in izberite Etiketino najljubšo modno kombinacijo bele poletne oblekice in rjavih sandalov s kamni.

SPREHOD PO MESTU: z najboljšo prijateljico si imata zagotovo veliko za povedati. Izberite lahkotno poletno rožasto maksi obleko, priljubljeno “bucket” torbico.