Zvezdnici serije Grand Hotel o materinstvu in delu

Roselyn Sanchez je Evi Longoria Baston svetovala o usklajevanju materinstva in dela.

Zvezdnica provokativne TV drame Grand Hotel Roselyn Sanchez, ki v seriji igra Gigi Mendozo, je priznala, da ima včasih slabo vest, ker je zaradi dela velikokrat ločena od svoje družine, še posebej njenih dveh otrok. Prekrasna 46-letna Portoričanka je mamica 7 letne Sebelle Rose in skoraj 2-letnega Dylana. Kot večina ljudi, se tudi sama bori z iskanjem ravnotežja med delom in družino.

Tako Roselyn kot njen mož Eric Winter priznata, da jima ni prijetno biti ločena od otrok zaradi službe. O tem se je Roselyn pred časom pogovarjala s sodelavko ter prijateljico Evo Longoria Baston, režiserko serije Grand Hotel ter zvezdnico nadaljevanke Razočarane gospodinje, ki je lani tudi sama prvič postala mamica. Obe sta namreč izjemno zaposleni mamici.

View this post on Instagram

…and off into the weekend we go! 👋🏼👋🏼

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Roselyn je Evi zaupala: ”Slaba vest se pojavi predvsem takrat, ko ima Sebella pomemben dan v šoli, jaz pa zaradi dela ne morem biti ob njej. Takrat se vprašam ali delam narobe, ker ne bi rada nekoč slišala, da ji nikoli nisem stala ob strani. Zato se močno potrudim, da sem ob najpomembnejših dogodkih vedno prisotna. S Sebi se pogovorim na odrasel način, čeprav je še zelo majhna. Povem ji, da ji želim zagotoviti najboljšo možno izobrazbo, da rada delam in da delam predvsem zanjo in njenega bratca.” Evi je še zaupala: ”Ko se je Sebella rodila, je moralo biti vse popolno. Vse sem razkuževala. Ko sem rodila drugič, sem si rekla, ne kompliciraj ženska, dojenček bo O.K.”

Obe latinski lepotici lahko že spremljamo na TV kanalu FOX Life vsak ponedeljek ob 22. uri.

Foto: Instagram