Znani slovenski obrazi pozdravili prihod novega iPhona

Pisana barvna paleta novega iPhona na voljo tudi pri nas

Z barvitim programom je trgovina iStyle pospremila v svet barvit telefon iPhone XR, ki je na voljo v kar šestih barvah. Nov telefon, ki so ga ljubitelji iPhona nestrpno pričakovali, so poleg navdušencev nad iPhoni, pričakali Cool Fotr, s cup cakes v šestih barvah novega telefona, akrobat Filip in številni znani slovenski blogerji in blogerice. Krasno vzdušje za krasen telefon!

Kvalitete novega iPhone XR

Danes je iPhone XR prispel na police svetovnih trgovin, tudi na police trgovin iSTYLE v Sloveniji. Razvijalci telefona so ponosni na svoj nov izdelek, ki se ponaša z najnaprednejšim zaslonom LCD med pametnimi telefoni – 6,1-palčni zaslon Liquid Retina z natančnostjo barv, ki je ne premore noben drug telefon v panogi in inovativno zasnovo osvetlitve, ki omogoča, da se zaslon razširi do robov.

Napredni Face ID omogoča, da iPhone varno odkleneš in se prijaviš v aplikacije z enim samim pogledom. Čip A12 Bionic z nevronskim pogonom naslednje generacije uporablja sprotno strojno učenje in tako izboljša tvojo izkušnjo fotografij, iger, obogatene resničnosti in več.

Revolucionarna kamera 12 MP s portretnim načinom in portretno osvetlitvijo, izboljšano zameglitvijo ozadja (bokeh) in popolnoma novo funkcijo Depth Control. Odpornost na vodo. In iOS 12 je najnaprednejši mobilni operacijski sistem na svetu z novimi orodji, s katerimi si iPhone še bolj prilagodiš.

Trgovina iSTYLE

STYLE v Kristalni palači je ena največjih trgovin Apple Premium Reseller v Sloveniji in v regiji, urejena po natančnih Applovih oblikovalskih smernicah. S tem Apple zagotavlja, da imajo kupci po vsem svetu enako izkušnjo nakupovanja in so deležni najboljše prodajne storitve, ki jo lahko ponudi samo podjetje, kakršno je Apple.

Trgovina iSTYLE je prvi Apple Premium Reseller v Ljubljani, oblikovana po najnovejših standardih korporacije, poleg tega pa odlično dopolnjuje oblikovalsko dovršenost galerije v Kristalni palači. V takšnem okolju je kupovanje posebno doživetje, zato iSTYLE kupcem ponuja edinstveno spoznavanje in možnost preizkušanja vseh Applovih izdelkov, strokovne podpore in tudi učenja.

Zvesti privrženci iPhonov

So se znova izkazali. Trgovina iSTYLE je bila premajhna za vse, ki so želeli videti, testirati in kupiti nov iPhone XR ali se fotografirati s priljubljenim Cool Fotrom in slovenskimi blogericami, ki so prišle proslavit nov iPhone. S svojimi akrobacijami je dih jemal Filip, vse skupaj pa smo posladkali s slastnimi cup cakesi, ki jih je pripravil kuhar in vloger Cool Fotr. Manjkale niso niti barve za lase Loreal, ki so jih mladenkam nanašale na lase strokovnjakinje iz DM-a. Čudovit petek. Niti vreme nam ni moglo pregnati nasmeha iz obraza.

Več informacij o novem iPhone XR: https://istyle.si/iphone-xr.html