Znani Slovenci praznovali skupaj z Morro Sartoriale

Oblačila po meri, ki so navdušila številne znane Slovence...

Tretji rojstni dan slovenske blagovne znamke oblačil po meri Morro Sartoriale se je odvijal konec preteklega tedna v Kristalni palači v Ljubljani. Prijetno vzdušje v showroomu znamke so zaznamovala izbrana oblačila po meri, animirani gostje in modna revija.

Na modni reviji so predstavili novosti s področja ženskih in moških poslovnih oblek po meri (tudi slavnostne poročne in maturantske obleke) ter zimskih plaščev. Rdeča nit je zaokrožila kakovost, klasiko in sodobnost.

Svečanega dogodka so se udeležili številni znani obrazi, ki tudi sami prisegajo na vrhunsko izdelana oblačila MORRO. Med njimi so bili nekdanji predsednik države Milan Kučan, predsednik uprave d.d. Jože Mermal, Jan Plestenjak, Alfi Nipič, 6pack Čukur, Špela Grošelj s partnerjem Gregorjem Kirschem, Teja Perjet (Cool mamacita) z Janijem Jugovicem (Cool Fotr) in slovenski košarkarski velemojster Ivo Daneu.

Dogajanje je povezoval Sekumady Conde, na modni reviji pa so nastopili nekdanja Miss Universe Anamarija Avbelj in Domen Dobravec. Sledil je nagovor direktorja družbe Moda Mi&lan Milana Möreca. Zahvalil se je zvestim strankam in poslovnim partnerjem, ki so v preteklih letih prispevali k razvoju blagovne znamke, ki je postala prepoznavna po brezčasnem oblikovanju, precizni konstrukciji in izdelavi ter vrhunskih italijanskih volnah, najboljših prestižnih znamk.

Druženje se je zaključilo z obljubo za ponovno srečanje v naslednjem letu.