Zaročila sta se Hailey Baldwin in Justin Bieber

Hailey je rekla ''da'' po samo dveh mesecih njunega razmerja.

Hailey je rekla ”da” po samo dveh mesecih njunega razmerja.

Mlad zvezdniški par je po le dveh mesecih ljubezenske zveze sprejel pomembno odločitev. Manekenka Hailey Baldwin (21 let), ki je hči igralca in producenta Stephena Baldwina, mlajšega brata znanega ameriškega igralca Aleca Baldwina, je postala dekle kanadskega pevca Justina Bieberja (24 let) pred dobrim mesecem in pol. Čeprav sta se videvala že pred tem, je njuna nagla odločitev presenetila svetovno javnost. Priljubljen pevec je sicer znan po svoji burni preteklosti, nekaj zloglasnih incidentih in neravno dolgo trajajočih zvezah, a njegov korak kaže na to, da se je mladenič očitno spremenil.

Javnost so z novico seznanili gostje letovišča na Bahamih, kjer slavni par preživlja romantičen oddih. Justin naj bi dve leti in pol mlajšo Hailey zaprosil v restavraciji letovišča, kjer so gostje v tistem času plesali salso. Do njih naj bi pristopili Bieberjevi telesni stražarji in jih prosili, naj spravijo svoje mobilne telefone, ker se bo zgodilo nekaj posebnega, so zapisali na ameriškem portalu TMZ. In se je res! Bieber je pokleknil pred svojim dekletom, ki je bila pozitivno presenečena in ganjena do solz. O njuni veliki življenjski odločitvi je na Instagramu namignil tudi Justinov oče, ki je zapisal naslednje: “Ponos je prešibka beseda! Vznemirjen sem pred novim poglavjem.”

Čeprav jima zvesti oboževalci privoščijo srečo, pa hkrati potekajo tudi ugibanja o tem, kako dolgo bo trajal njun zakon in, ali bo do trenutka pred oltarjem sploh prišlo…