V Portorožu predstavili prihajajoče trende perila in kopalk

Barvito, retro in seksi – modna revija Lisca za pomlad-poletje 2019

Na tradicionalnem srečanju v Grand hotelu Bernardin v Portorožu je Lisca predstavila najnovejšo kolekcijo perila in kopalk. Poslovni partnerji iz več kot 20 držav, influencerji in predstavniki medijev so si kot prvi lahko ogledali modne poslastice, ki jih bomo nosile v pomladnih mesecih 2019. Kolekcijo so oblikovale Liscine kreatorke Melita Letnar, Suzana Gorišek, Maja Nedič, Klementina Kranvogel in Rebeka Lovrič Anušič pod vodstvom kreativne direktorice Maje Ratajc in direktorice razvoja in proizvodnje Danijele Klemenčič.

Modni dogodek je minil v znamenju čutnosti – vzdušje in glasba sta še poudarila intimni pridih kolekcije, ki združuje udobje z najnovejšimi trendi, ki jih prave modne navdušenke ne bodo hotele izpustiti. Med njimi so gotovo high-leg hlačke z visokimi nožnimi izrezi, pa bralette triangel modrčki, tudi takšni brez žične opore, in seveda opazni detajli tudi na hrbtnih delih, ki jih bomo z veseljem pokazale …

Kakšna moda bo torej zaznamovala prihodnjo pomlad in poletje? Liscino kolekcijo perila navdihuje lepota ženske v njeni naravni podobi – nežna in zasanjana, a hkrati odločna in zapeljiva. Sodobni modeli častijo čudovito raznolikost žensk vseh stilov, oblik in velikosti in poudarjajo njihovo mehko plat s čipko v najrazličnejših variacijah. Seksi, a sofisticirana kolekcija Lisca Selection se poigrava z nasprotji. Predstavlja nežne odtenke, ki nagovarjajo našo ženstvenost in milino in hkrati tudi tokrat prinaša drzno perilo v temnih tonih, ki ga bomo raje izbrale za večerne priložnosti – v razkošnih vezeninah, s tattoo učinkom, razkošno čipko, satenastim lesketom in kristali Swarovski. Samosvoja, unikatna, vedno v gibanju in iskanju novih izzivov pa je ženska, ki je navdihnila kolekcijo Cheek by Lisca za pomlad-poletje 2019. Prosojen til, retro pike, mehak modal, žakardna igra polnih in prosojnih črt, čipkasti detajli … v črni ali rdeči, v beli, nežno roza ali barvi sinjega neba, ki nas popelje v ležerno poletje.

In kako bo na plažah? Kolekcijo kopalk Cheek by Lisca inspirira retro – vichy karice, žakarden material v živih barvah, tisk, ki izgleda kot pisano pletenje. Kopalke Lisca Selection navdihuje prestižna podoba zapeljivih div, kakršno znajo izžarevati latino ženske – s svetlikajočim materialom, sofisticiranim plisejem in intenzivnimi barvami. Kolekcija kopalk Lisca za 2019 je privlačno barvita in zaokrožuje različne stile v usklajeno modno celoto. Živahni barviti vzorci se poigravajo z retro-etno stilom, v trendu je veliko črt, ki so večbarvne ali dvobarvne, za tiste, ki imajo raje več elegantnega minimalizma, bodo odlična izbira barvni prelivi in elegantni enobarvni vzorci, tudi tokrat pa bo na voljo nekaj za ljubitelje eksotike – v modernih različicah eksotičnih rož ali živalskih motivov – ter za tiste, ki prisegajo na mornarski stil. Barvna lestvica se preliva od toplih tonov, kot so roza, oranžna, rdeča, rumena, do hladnih, npr. turkizne in različnih odtenkov modre, seveda pa ne gre brez elegantne črne. S široko barvno paleto, privlačnimi vzorci in modnimi kroji, pa naj bodo to enodelne kopalke, high-leg hlačke ali klasične bikinke, pa bo v kolekciji kopalk Lisca za 2019 prava izbira za vsak okus in vsako postavo.

Zapeljivo kolekcijo so na modni pisti predstavile slovenske in hrvaške lepotice, med njimi Nadiya Bychkova, Eka Homovec, Ariela Mandelc, Nastasja Prihoda, Zlata Okugič, Antea Valenta in Tina Katanić.