Obutev, ki napoveduje nepozabno poletje

Tropska vročica na predstavitvi nove kolekcije Havaianas...

Brazilsko poletje, ki prinaša pestro barvno paleto, spontanost in avanture je tukaj! V zagrebški Galeriji Forum je Havaianas predstavil najnovejšo kolekcijo ene najbolj priljubljenih poletnih blagovnih znamk. Prijetno druženje v tropsko urejenem prostoru, ki s svojimi pisanimi in razigranimi modeli kliče poletje, je privabil slovenske in hrvaške medije ter blogerje, ki so se družili ob tropskih ritmih z mislijo na vroče poletne dni in lahkoten korak v najbolj trendi espadrilah ter japonkah prihajajočega poletja.

Tako kot vsako sezono, bodo tudi letos vsem dobro poznane japonke Havaianas, osvojile srca trendseterk s svojimi pisanimi in kreativnimi dizajni, ki širijo sproščenost in razigranost brazilskega temperamenta širom sveta, v vsak segment našega vsakdana.

V prihajajoči poletni sezoni japonke, espadrile in modni dodatki, prihajajo v različnih kolekcijah, med njimi vas bodo zagotov očarale: Hype and Photoprint, You Saint Tropez, Origine Flatform, Origine Slim in Brasil 20th Anniversary.

S posebno kolekcijo Brasil 20th Anniversary, Havaianas obeležuje 20. obletnico kultnega modela havaianak z brazilsko zastavico, ki so jo lansirali v znak podpore brazilski nogometni reprezentanci, v času svetovnega prvenstva leta 1998.

Kolekcija Havaianas Hype and Photoprint dobesedno prinaša neverjetne poletne prizore iz vseh perspektiv – od pogleda iz zraka na slovito brazilsko plažo Copacabana do prostrane širine morskih valov in avstralskih surferjev.

Za dame, ki prisegajo na udobje, a si hkrati želijo izgledati privlačno ter prefinjeno, so tukaj štirje novi modeli iz kolekcije You Saint Tropez, ki zagotavljajo, da se boste počutile zvezdniško.

Vrača se tudi eden izmed lanskoletnih Havaianas top trendov! Espadrile iz kolekcije Origin Slim so tokrat na voljo v še več različnih barvah in potiskih. Posebnost vsakega modela so trakovi za zavezovanje okoli gležnja za izgled popolne balerine,. Trakove pa z lahkoto odstranimi, ko si zaželimo modela klasičnih espadril.

Tukaj je tudi nova kolekcija Havaianas Origin Platform, ki sledi trendu odebeljenih podplatov in je popolna izbira za dame, ki so predane trenutnim modnim smernicam. Dva nova modela sta dostopna v štirih različnih barvnih odtenkih, dodatna dva centimetra podplata pa bosta vnesla v vaš vsakdan še več samozavesti in udbobja.

Tako kot je to pri Havaianas že v navadi, poleg čudovitih modelov in neštetih barvnih kombinacij, je vsem kolekcijam skupno udobje in kvaliteta podplatov, ki so narejeni iz naravne gume. Zahvaljujoč odporni gumi, priljubljene japonke ne drsijo in se ne pregrevajo na soncu, nogi nudijo stabilnost, brez neprijetnega potenja in vonja.

Ob pogledu na novo kolekcijo obutve Havaianas nam ne preostane drugega, kot da čakamo na tople spomladanske in poletne dni, ki bodo prinesle nepozabne avanture in spomine.