Tako je Kim uspelo v dveh letih izgubiti več kot 30kg

Kim je odprto spregovorila o izgubi kilogramov.

Peščena ura Kim Kardashian se je v svojem obsegu nekoliko spremenila…
Za spremembo postave je slavna sestra iz klana Kardashian potrebovala dve leti in pred kratkim je razkrila recept, ki jo je pripeljal do zavidljivih rezultatov.

Kim Kardashian se je po nosečnosti dolgo časa borila z odvečnimi kilogrami in posledično s slabo samopodobo, zato je bil skrajni čas, da se je podala spremembam na proti. V procesu izgube kilogramov se je posluževala mnogih zvezdniških in dobro znanih diet, med drugim Atkinsove, ki temelji na prehrani, bogati s proteini in beljakovinami ter načeloma izključuje ogljikove hidrate. A ker je po slednji dieti doživela bumerang kilogramov, pojavil se je celo kakšen več, je sklenila, da v prihodnje ne bo podlegla striktnemu odpovedovanju določenih živil. In kakšen načrt je skovala  slavna Američanka?

”Moja osebna trenerka Mel je dejala, da moram pred in po treningu jesti prehrano, sestavljeno iz enostavnih ogljikovih hidratov – kot je na primer sladki krompir, ter majhne količine maščobe in proteinov, kot je recimo piščanec. V prehrano je potrebno vključiti tudi zelenjavo, saj je ravno ta ključna pri učinkovitem absorbiranju proteinov, maščob in ogljikovih hidratov. Najbolj priporočljivo je užiti obrok eno uro pred treningom in takoj po treningu: tako damo telesu ravno pravšnjo količino časa, da vsrka vse hranilne snovi iz prehrane pred treningom in mu obenem zagotovimo vnos potrebnih hranil takoj, ko s telovadbo zaključimo,” pravi zvezdnica in dodaja: ”Če ste ‘zgodnja ptica’, kot sem sama in obiskujete treninge ob resnično zgodnjih jutranjih urah, ni nič narobe, če telovadite na prazen želodec – poskrbite pa, da boste po treningu telesu omogočili vnos potrebnih hranil.”