Stopite iz svoje cone udobja in izkusite nekaj novega

dm tek za ženske ob 15. obletnici po poti sprememb

Bliža se 15. dm tek za ženske, vseslovenski tekaški praznik, ki se bo 30. maja odvijal v ljubljanskem parku Tivoli. Ob svojem jubileju pri drogerie markt Slovenija pripravljajo številne ugodnosti, prvo že na dan žena, ko bodo prijavnine za dm tek na voljo v spletni predprodaji po posebni ceni 15 evrov.

Pri drogerie markt Slovenija so v leto 2020 vstopili v znamenju sprememb, ki je osrednja tema aktualne kampanje, s katero želijo posameznike spodbuditi, da zapustijo svojo cono udobja. Le na ta način se lahko osebnostno razvijamo in spoznamo nove razsežnosti svojih talentov. Zakaj pa ne bi letos prvič obuli športnih copat in se podali po trasi jubilejnega dm teka za ženske, ki praznuje 15. obletnico? Ljubljanski park Tivoli bo zadnjo soboto v maju zopet preplavila množica športnih navdušenk, ki se bodo podale na 5 ali 10 kilometrov dolgo tekaško progo, kjer sta bolj kot tekmovalnost in končni rezultat v ospredju druženje in dobra zabava.

Izkoristite posebno akcijo za dan žena 

Pred bližajočim se dnevom žena so v dm pripravili akcijo za vse predstavnice nežnejšega spola. 8. marca bodo prijavnine za udeležbo na 15. dm teku za ženske v spletni predprodaji na voljo po nižji ceni. Na letošnji dm tek se lahko prijavite preko spleta ali v dm prodajalnah po celi Sloveniji, samo na ta dan pa si lahko le na spletu svojo startno številko zagotovite po ceni 15 evrov. Izkoristite priložnost in se podajte na pot spremembe skupaj z nami. Sobotno športno druženje bo zaznamoval tudi pester program s številnimi aktivnostmi in glasbenimi presenečenji.

Vse informacije o letošnjem teku za ženske, prijavah, pripravah in novostih najdete nahttps://www.tekzazenske.si.