Slavne prijateljice, ki so bile v zvezi z istim moškim

... in preživele...

Kako bi se počutila, če bi bila tvoja prijateljica v zvezi s tvojim bivšim fantom? Bi vajino prijateljstvo preživelo? Za nekatere je to nesprejemljivo, za druge pa nič takega. In med slednjimi je tudi nekaj slavnih prijateljic, ki so bile v razmerju z istim moškim, a to ni zamajalo njihovega prijateljstva.

Taylor Swift in Selena Gomez

Če bi obstajalo tekmovanje v »deljenju« istih partnerjev z najboljšimi prijateljicami, potem bi bila nesporna zmagovalka zagotovo Taylor Swift. Pop zvezdnica je bila nekaj časa v zvezi s Taylorjem Lautnerom, ki je igral v filmski sagi Somrak in to nedolgo zatem, ko je igralec prekinil s pevko Seleno Gomez, ki je Taylorina dobra prijateljica.

Gigi Hadid in Taylor Swift

Taylor se rada druži s supermodeli, s katerimi si očitno rada »deli« tudi moške. Taylor je bila v zvezi s pevcem Joeom Jonasom, ki je bil svojčas tudi v razmerju z manekenko Gigi Hadid, vendar to ni načelo njunega prijateljstva.

Taylor Swift in Cara Delevingne

Tudi Taylor in Caro poleg prijateljstva povezuje moški. Gre za priljubljenega pevca skupine One Direction, po novem pa tudi igralca Harryja Stylesa. Taylor je z njim hodila leta 2012, leto pozneje pa je lepi Harry družbo delal še Cari.

Jennifer Aniston in Courteney Cox

Jennifer Aniston in Courteney Cox nista bili le najboljši prijateljici v kultni seriji Prijatelji, ampak se družita tudi zasebno. V devetdesetih sta obe (seveda ne istočasno) hodili s pevcem skupine Counting Crows, Adamom Duritzom.

Drew Barrymore in Gwyneth Paltrow

Igralki, ki radi snemata skupne selfije, sta pred mnogimi leti hodili z igralcem Lukeom Wilsonom. Drew je bila z njim konec 90-ih, Gwyneth pa leta 2001.

Foto: Getty