Skupaj z vami pomagamo družinam v stiski

Majhne pozornosti, za veliko veselja...

Prve dni meseca maja je zaznamoval pričetek dobrodelne akcije z naslovom Skupaj z vami pomagajmo družinam v stiski, ki jo s skupnimi močmi organizirata  Henkel Slovenija in Mercator. Družbi sta s tem podprli delovanje humanitarne organizacije Anina zvezdica, ki že vrsto let nesebično pomaga socialno ogroženim družinam. V okviru prodajne akcije, Henkel Slovenija ob nakupu izdelka ob nakupu dveh izdelkov Schauma, tretjega podari družinam v stiski pod okriljem Anine zvezdice. Kupci lahko v tej plemeniti akciji sodelujejo od 9. maja do 31. julija in tako tudi sami pomagajo številnim družinam, ki potrebujejo pomoč.

Anina zvezdica je dobrodelna organizacija, ki je pod vodstvom Ane Lukner in s pomočjo številnih prostovoljcev, v zadnjih letih pomagala več tisočim slovenskim družinam. Prav zaradi svoje nesebične pomoči tistim, ki to pomoč najbolj potrebujejo, je organizacija v Sloveniji postala simbol dobrodelnosti. Njeni član so doslej pripravili celo vrsto akcij z namenom zbiranja sredstev, bodisi za nakup osnovnih življenjskih potrebščin bodisi za poletna in zimska letovanja otrok iz družin, ki si tega ne morejo privoščiti. Henkel Slovenija in Mercator sta ponosna partnerja te plemenite akcije: „Že vrsto let spremljamo delovanje organizacij, ki nesebično skrbijo za tiste, ki pomoč najbolj potrebujejo. Mercator je naš dolgoletni partner s katerim smo se odločili vstopiti v ta projekt in izkazati podporo družinam pod okriljem Anine zvezdice, ki v Sloveniji pomaga številnim ljudem v stiski. Zavedamo se, da gre s pomočjo tovrstnih akcij pomoč v prave roke, zato smo na naše sodelovanje izjemno ponosni,“ je povedala Anita Penić Knep, vodja managementa ključnih kupcev v Henkel Slovenija.

„Zelo sem ponosna na naše sodelovanje s Schaumo, Mercatorjem in vsem sodelujočim zvezdicam saj skupaj pomagamo družinam iz cele Slovenije na pravzaprav zelo preprost in transparenten način. Vedno pravim, da pomagati pomeni zares živeti in ni lepšega občutka, kot pomagati družini in v zameno prejeti objem ter nasmeh. Verjamem, da skupaj lahko resnično veliko pomagamo, spremenimo na bolje ter predvsem ustvarjamo movement pravih vrednot in ljubezni, kar je tudi glavno vodilo Anine zvezdice. Hvala vsem za sodelovanje in odprto srce,“ je povedala Ana Lukner Roljič iz Anine zvezdice.

Poleg pomoči socialno ogroženim družinam, Anina zvezdica pomaga otrokom tudi z organizacijo različnih delavnic ter z zbiranjem sredstev za nakup osnovnih šolskih potrebščin. Prodajna akcija Skupaj z vami pomagajmo družinam v stiski traja do konca julija, po zaključku pa bodo družinam podarili izdelke Schauma.