Simpatična igralca komentirala poljubljanje v TV seriji

Lincoln Younes in soigralka Denyse Tontz o poljubljanju v seriji Grand Hotel.

Avstralski igralec Lincoln Younes (27) v seriji Grand Hotel igra Dannyja Garibaldija, ki je v Miami prišel poiskati skrivnostno izginulo sestro Sky. Med skrivno misijo mu pot prekriža privlačna hči lastnika hotela Alicia Mendoza (24). Med njima se splete romantična vez, polna sladkih pogledov in poljubov.

Kako je bilo na snemanju vročih prizorov, sta Lincoln in Denyse komentirala v enem izmed TV intervjujev. V šali sta dejala, da si pred snemanjem prizora s poljubljanjem, usta napolnita z žvečilnimi gumiji in jih žvečita 5 minut. Denyse je v smehu dejala: ”Pred snemanjem enega prizora, ki je vključeval poljubljanje, je Lincoln jedel tuna sendvič, kar, verjemite mi, ni bilo prijetno. Ne saj ne, zmeniva se da požvečiva cel paketek čigumijev. Jaz obožujem cimetove žvečilne gumije.” Lincoln je njeno izjavo komentiral: ”Tako obožuje cimetove čigumje, da zaradi cimeta nisem čutil obraza, haha.”

Ali bosta Alicia in Danny v seriji Grand Hotel postala par, pa nista želela izdati. Med njima se v resničnem življenju nedvomno občuti odlična energija, kar kažeta tudi na TV ekranu, saj igrata fenomenalno. Ne pozabite ju spremljati vsak ponedeljek ob 22. uri na TV kanalu FOX Life.

Foto: Instagram