Se je Charlize v zadnjih 20-ih letih sploh postarala?!

Charlize Theron ostaja ista!

Igralka, ki je sanjala o baletni karieri, je v torek dopolnila 43 let.


Ena najlepših igralk našega časa je v svoji rosni mladosti sanjala o tem, da bi postala profesionalna plesalka, a življenje ji je prineslo drugačno kariero. Že leta 2004 je Charlize Theron kot 29-letni talentirani igralki v roke padel prvi Oscar in jo dvignil v sam vrh hollywoodske smetane.

Slavna igralka je rojena 7. avgusta 1975 v majhnem mestu blizu Johannesburga, kjer je do 16. leta živela na kmetiji obdana z naravo in domačimi živalmi. Po zmagi na lokalnem lepotnem tekmovanju je odpotovala v Evropo ter se v Italiji in Franciji preizkusila kot model. Po bogati izkušnji se je nato preselila v New York, kjer je obiskovala baletno šolo in rodile so se njene prve velike sanje, da postane profesionalna balerina. Hujša poškodba kolena ji je takrat preprečila profesionalno ukvarjanje z baletom, zato je bila primorana prilagoditi načrte in se spustiti v nove kreativne vode. Hitro po poškodbi je Charlize zbrala pogum in se podala v Los Angeles loviti nove sanje, kjer se je udeležila mnogih igralskih avdicij. Kot je pokazal čas, ji je LA prinesel kariero njenega življenja in jasno je, da ji je bila vloga igralke zapisana v zvezdah. Že leta 2004 je prejela nagrado Oscar za najboljšo žensko vlogo v filmu Monster.

Se je Charlize v zadnjih 20-ih letih sploh kaj spremenila? Igralka izgleda izjemno in enako dobro kot pred tridesetim letom starosti.