Razhodi slavnih parov v 2018, ki so nam zlomili srce

Letošnje leto za te pare ni bilo ravno idealno za ljubezen.

Razhodi so žalostni, ne glede na to za koga gre. Ko pa se kaj takšnega zgodi pred milijoni očmi, je vse skupaj še bolj boleče. Tako je žal v svetu svetovno znanih zvezd. Letošnje leto za nekatere zvezdniške pare ni bilo ravno idealno, saj so se po mnogih letih sreče razšli. Jennifer Aniston in Justin Theroux, Ariana Grande in Pete Davidson, Channing Tatum in Jenna Dewan – je le nekaj parov, ki so se odločili za samostojno pot.

Channing Tatum in Jenna Dewan – razšla sta se po 10 letih zakona. Imata 5 letno hči Everly. Nam je žal, Channingu pa kot kaže ne, saj je že srečen s pop pevko Jessie J.

Jennifer Aniston in Justin Theroux – po sedmih letih razmerja sta nam zlomila srce, ko sta naznanila, da se je njuna ljubezen končala. Poročila sta se leta 2015. Odločitev naj bi bila obojestranska, ostajata prijatelja.

Gigi Hadid in Zayn Malik – po dveh letih je njuna ljubezen zbledela. Dejala sta, da sta se po dveh čudovitih letih skupaj odločila, da gresta vsak svojo pot. Mi se ju bomo spominjali po prekrasnih skupnih fotografijah.

Sam Smith in Brandon Flynn – Prvič sta se javnosti razkrila oktobra leta 2017. Skupaj sta bila do junija 2018. Sam je bil glede razhoda zelo odprt, dejal je, da mu to zelo ustreza.

Ariana Grande in Pete Davidson – junija letos sta objavila zaroko, štiri mesece asneje pa hladen tuš. Pravita, da sta se razšla v prijateljskem duhu, saj trenuto enostavno ni pravi čas za njiju. Nato je Ariana izdala pesem ”Thank U, Next”, s katero se zahvaljuje vsem nekdanjim partnerjem, tudi Petu.

Kourtney Kardashian in Younes Bendjima – z razliko od ostalih parov, se onadva nista razšla po mirni poti. Po nekoliko več kot letu dni, je par zaključil svojo vezo, potem ko so javnost obkrožile fotografije Younesa z drugimi ženskami. Eden glavnih težav v razmerju naj bi bile preveč seksi fotografije Kourtney na Instagramu, kar Younesu ni bilo všeč. Želel je, da objavlja bolj konservativne fotografije, kar je velikokrat sprožilo prepir.

Foto: Getty Images