Melania zasenčila tudi Ivanko Trump

Prva dama je postala daleč najbolj priljubljena članica družine Trump.

Ivanka Trump je prva hči Amerike in očetova ljubljenka, ki predsednika ZDA spremlja na vsakem koraku. Donald Trump svoji najstarejši hčeri iz prejšnjega zakona brezmejno zaupa in upošteva njene nasvete. Za razliko od ambiciozne Ivanke ima Melania povsem drugačno vlogo. Odkar je postala prva dama ZDA se zdi, da ima zgolj eno samo nalogo – biti lepa predsednikova žena z izbranim okusom za modo. Toda njen položaj bi se lahko že kmalu spremenil, saj z razliko od Donalda in Ivanke, Melanijina priljubljenost iz dneva v dan raste.

Zadnje ankete kažejo, da je Američanom Melania precej bolj simpatična od Ivanke in Donalda, ki ga podpira le še tretjina ljudi. Še lansko poletje je bilo Melaniji naklonjenih zgolj 35 odstotkov Američanov, zdaj pa je njena priljubljenost poskočila na 51 odstotkov. Slovenska lepotica je tako nepričakovano stopila iz sence Ivanke Trump in postala najbolj priljubljena stanovalka Bele hiše.

Melania tako vse pogosteje nastopa v javnosti, ob nedavnem obisku na Poljskem se je celo prvič zgodilo, da je javnost nagovorila pred predsednikom. Če bo Sevničanka počasi prevzela Ivankino vlogo Donaldove desne roke, bo pokazal čas. Eno pa je gotovo – Melania v medijih ni več predstavljena zgolj kot lepa, ampak vse bolj tudi kot vplivna prva dama ZDA.

Foto: Getty