1501766741.8dd5717.08654dba1edc40a1bf2defef22225b01

Meghan Markle: Z njo delajo enako kot so z Diano

George Clooney brani Meghan Markle

Hollywoodski igralec, dober prijatelj Meghan in Harryja, se je vojvodinji odločil stopiti v bran in javno spregovoriti o medijskem linču, kateremu je izpostavljena. Na predstavitvi svoje nove serije ”Catch 22” je George na kratko komentiral gonjo novinarjev nad Meghan Markle: ”Želim reči, da mediji Meghan povsod preganjajo, nadnjo izvajajo velik pritisk in jo kaznujejo. Ženska je v sedmem mesecu nosečnosti, preganjajo pa jo na enak način, kot so Diano. Zgodovina se ponavlja, vsi pa vemo kako se je ta končala”, je dejal Clooney, navezujoč se na prometno nesrečo v kateri je tragično preminila princesa Diana leta 1997, ki se je pripetila med bežanjem pred paparazzi v Parizu.”

”Šokiran sem bil, ko sem v medijih zasledil zasebno pismo Meghan naslovljeno na njenega očeta. To je skrajno neodgovorno”, je komentiral potezo britanskega časnika Daily Mail, ki je objavil pismo, ki ga je Meghan po poroki napisala očetu, ta pa ga je izročil omenjenemu časniku.

Pismo je bilo objavljeno le nekaj dni potem, ko je peterica Meghnaninih najbližjih prijateljev za revijo People dejala, da je vojvodinja izpostavljena lažem, neresnicam in vsesplošnemu trpinčenju. Dejali so še, da so zaskrbljeni nad stresom in negativno pozornostjo, katerima je Meghan izpostavljena. ”Nikakor ni sprejemljivo, da je kdorkoli izpostavljen takšni čustveni travmi, še posebej, če je ta oseba visoko noseča.”

Foto: Pixsell