Supermodel, ki počitnikuje v Dubrovniku

Naomi Campbell se je odločila za Jadransko morje.

Britanski topmodel in manekenka svetovnega kova Naomi Campbell svoj dopust preživlja na luksuzni jahti na jugu Jadrana. Radovedni paparazzi so jo ujeli med sprehajanjem in raziskovanjem hrvaškega mesta, ki velja med zvezdniki za enega izmed najbolj priljubljenih dopustniških destinacij.

Dubrovčanke in Dubrovčane prihod slavne Naomi ni prav nič presenetil, saj so vajeni pogostega videvanja znanih obrazov s sveta filma, glasbe, mode in estrade, ki so nad mestom Dubrovnik vedno znova navdušeni. 48-letna britanska manekenka v družbi prijateljev raziskuje hrvaško obalo, ob vsem tem pa ni ostalo neopaženo niti njeno izklesano telo, ki ga z občasno kardio vadbo, pilatesom in jogo ohranja v odlični formi. Val pohval in komplimentov je požela na račun objavljene fotografije na svojem Instagram profilu, kjer je dokazala, da ji leta ne pridejo do živega. In res, Naomi izgleda v črnem bikiniju naravnost fantastično in zdi se, kakor da se je zanjo čas popolnoma ustavil.

 

Modna diva in topmodel, ki je očarana nad hrvaško obalo, se je s francosko igralko Farido Khelda in Vincentom Darreom mudila v historičnem Dubrovniku.

 

Fotografije: Pixsell in Instagram