Luksuzna darila, ki jih je Kylie prejela za 21. rojstni dan

Najdražje darilo ji je podaril njen izbranec.

Mlada beauty gurujka in milijonarka je svoj 21. rojstni dan preživela v družbi družine, najbližjih prijateljev in nesramno dragih daril.

Kylie Jenner je pred dnevi dočakala svojo polnoletnost, ki jo je pospremila z rojstnodnevno kolekcijo rdečil za ustnice, na Instagramu pa je presenetila s fotografijami svoje nekajmesečne hčerke Stormi Webster. Večerno slavje je bilo rezervirano le za najbližje, zato se je celoten klan Kardashian-Jenner odpravil na večerjo, kjer so se paparazzi trli za najboljšo fotografijo slavljenke in slavnih povabljenk.

Ko je govora o darilih, ki jih je prejela Kylie, je imel nedvomno najtežjo nalogo njen izbranec Travis Scott, ki si je moral odgovoriti na vprašanje, kaj podariti ženski, ki ima praktično vse. Travis se je odločil za megalomansko potezo in mami svojega prvega otroka podaril vintage Rolls Royce-a v beli barvi. Ob bogatih šopkih rdečih vrtnic, luksuznih kovčkih znamke Louis Vuitton in drugih prestižnih darilih, je bilo njegovo darilo tudi najdražje, Kylie pa je bila navdušena do solz.

Fotografije: @kyliejenner