Latino diva izgleda neverjetno tudi v poznih 40-ih!

J.Lo je ponovno navdušila s svojim izgledom.

Jennifer Lopez je ponovno navdušila s svojim izgledom. Tokrat ob praznovanju svojega 49. rojstnega dne.

Znana pevka in igralka, ki v svetu navdušuje s svojo zavidljivo dobro postavo, je predvčerajšnjim praznovala svoj 49. rojstni dan, njene fotografije, kjer se ob nazdravljanju pojavlja v kopalkah pa so v hipu obkrožile svetovni splet.

Latino diva Jennifer Lopez je svoj dan proslavila na plaži, kjer je nazdravila v družbi družine in najbližjih prijateljev. A kar je najbolj osupljivega na njeni fotografiji, ki jo je objavila na svojem Instagram profilu, je njeno atletsko grajeno telo, kjer je vidna sled skoraj vsake mišice. Vemo, da je Jennifer v vrhunski formi, saj ne skriva, da se svojemu telesu s fizično aktivnostjo in zdravo prehrano dosledno posveča vsak dan.

Sodeč po rednih objavah na družbenih omrežjih, je J.Lo redna obiskovalka fitnesa, kjer se loti vsakršne vadbe, tudi dvigovanja uteži, sicer pa je ples ostal še naprej njena tedenska rutina. Za medij thesun.co.uk je zvezdnica razkrila, da ji izjemnih rezultatov ne bi uspelo doseči, če ob sebi ne bi imela osebne trenerke Tracy Anderson in Davida Kirscha, ki ji pomagata pri načrtovanju vadbe in prehrane.