Kdo je SoMo Borac?

“Za nami je neobičajno in težko obdobje, v katerem pa se kljub situaciji marketinške aktivnosti niso zaustavile – na digitalnih platformah so se dejansko še povečale.

SoMo Borac, najbolj priznana digitalna nagrada v regiji, bo v letošnjem letu doživela svojo osmo sezono. Ker je bila sedaj podeljena v okviru Weekend Media Festivalu v Rovinju, ki so ga organizatorji zaradi epidemioloških razlogov prestavili na september 2021, bo tokrat izbor zmagovalca potekal preko spleta. Vse prijave, ki bodo prispele do 14. septembra, bo v devetih kategorijah ocenjevala regijska žirija, sestavljena iz strokovnjakov iz najpomembnejših agencij. Cena prijave znaša 69 evrov, letošnji SoMo Borac 2020 pa nudi posebno ugodnost – ob štirih prijavah je peta brezplačna.

“Za nami je neobičajno in težko obdobje, v katerem pa se kljub situaciji marketinške aktivnosti niso zaustavile – na digitalnih platformah so se dejansko še povečale. Z veseljem smo opazovali raznovrstne kreativne kampanje, preko katerih so blagovne znamke osvetlile problematiko in pokazale, kako lahko tudi v teh časih komuniciramo na pameten način. Marsikatera kampanja je bila izjemno pogumna in motivacijska, kar je v kriznih časih izredno težko doseči, zato z zanimanjem pričakujemo vse, ki se bodo potegovale za letošnjo nagrado SoMo Borac,” je povedala Ružica Vrdoljak Ličina iz organizacije SoMo Borca.

Svoja dela lahko prijavite TUKAJ.

Podelitev in letošnje zmagovalce spremljajte SoMo Borac na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Linkedin.