1501766741.8dd5717.08654dba1edc40a1bf2defef22225b01

Jonas Brothers v bolnišnici presenetili oboževalko Lily

Najstnica se zaradi kemoterapije ni mogla udeležiti koncerta, zato so bratje Jonas prišli kar k njej v bolnišnico.

Med turnejo v Pensilvaniji so Jonas Brothers poskrbeli za prekrasno presenečenje. Njihova oboževalka, najstnica Lily Jordan, se zaradi kemoterapije ni mogla udeležiti njihovega koncerta. Na družbenem omrežju Instagram jim je napisala, da leži nasproti stadiona Hershey Park, kjer so imeli priljubljeni bratje koncert ter jih povabila na obisk v njeno bolniško sobo.

Jonas Brothers so popoldne pred koncertom mlado oboževalko Lily zares presenetili, si vzeli čas in jo obiskali v bolnišnici. Kevin (31) se ji je zahvalil za povabilo, Joe (30) pa je dejal: ”Videli smo tvoje sporočilo. Morali smo priti.” Nick (26) jo je vprašal, če ji lahko zapojejo najljubšo pesem. Lily je izbrala S.O.S. Poleg slavnih bratov Jonas, je Lily spoznala tudi Nickovo ženo, nekdanjo miss sveta Priyanko Chopra Jonas, ki ji je obljubila, da bo dobila posnetek koncerta.

Jonas Brothers visit Penn State Children's Hospital

We’re a ‘Sucker’ for a great surprise! Four Diamonds teen Lily Jordan had to miss the Jonas Brothers concert, but some special guests dropped by Penn State Children’s Hospital to visit her before the show. Turn the sound on!

Gepostet von Milton S. Hershey Medical Center am Samstag, 31. August 2019

Lily Jordan je bila presrečna. Kot je zapisala na Instagramu, so ji z obiskom bratje Jonas polepšali življenje.

Foto: Instagram