Jennifer Aniston je v totalnem šoku!

Kaj ima opraviti mlada Selena Gomez s slavno igralko?

Selena Gomez ji je ukradla bivšega moža in Jennifer je ponovno na tleh!

Jennifer Aniston se je pred dvanajstimi leti prvič zrušil (ljubezenski) svet, ko ji je tedanji partner Brad Pitt med romantičnimi počitnicami pod karibskim soncem priznal, da se je močno zaljubil v drugo. In ponovno se ji je svet porušil pred nekaj meseci, ko jo je zapustil dve leti mlajši Justin Theroux. Kot so povedali znanci, sta se zakonca zadnje leto velikokrat grdo sporekla, Justin pa naj bi hladil svojo jezo pri bivšem dekletu Heidi Bivens. Dodatna kaplja čez rob je povzročila že drug dramatičen konec zveze za nesrečno Jennifer.

Da pa je hollywoodska igralka doživela še en hladen tuš, že nekaj časa po prekinitvi razmerja, je poskrbela fatalna Selena Gomez, ki se več kot le videva z njenim bivšim partnerjem. Jennifer je novica močno prizadela, a le zato, ker ji je bivšega moža ”ukradla” Selena, ki ji je 48-letna igralka bila velika vzornica in osebna mentorica. Mediji so se razpisali tudi o tem, da bi se naj Justin z 20 let mlajšo izbranko sestajal že pred ločitvijo, a nemalo nazaj sta postala več kot le prijatelja.

Kljub dvajsetletni razliki med Seleno in Justinom se veselita prihodnosti svojega razmerja, saj kot složno pravita, leta niso ovira, dokler tako odlično funkcionirata kot sta do sedaj. Očitno je, da je med njima zares pristna kemija, ki gre razočarani Jennifer močno na živce…