J.Lo: Bila sem popolnoma uničena

Jennifer Lopez po 14 letih spregovorila o najbolj temačnem trenutku svojega življenja.

Decembrsko naslovnico revije Vanity Fair krasi eden najbolj vročih zvezdniških parov ta hip – pevka in igralka Jennifer Lopez ter nekdanji igralec bejzbola Alex Rodriguez. Zaljubljenca sta za slovito revijo posnela nekaj seksi fotografij, med katerimi je veliko prahu dvignila zlasti tista na kuhinjskem pultu, na kateri je Alex privzdignil obleko svoje drage in J.Lo je znova dokazala, da je še vedno ponosna lastnica najlepše zadnjice na svetu.

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair) on

Latino diva je sicer v intervjuju med drugim spregovorila o tem, kako sta se z Alexom spoznala, dotaknila pa se je tudi najbolj temačnega obdobja svojega življenja. Ta se zgodil pred 14-imi leti, ko je s svojim takratnim zaročencem Benom Affleckom posnela neuspešen film Gigli. Njena kariera je šla takrat strmo navzdol, hkrati pa je razdrla tudi zaroko z Affleckom. »Takrat sem bila popolnoma uničena. Spraševala sem se, ali naj sploh še kdaj stopim pred filmsko kamero. Mislila sem, da sem kriva za vse in da preprosto nisem dovolj dobra za ta posel,« je razkrila 48-letna zvezdnica. Da bi bila situacija še slabša, so se tabloidi takrat na veliko razpisali tudi o razhodu priljubljenega zvezdniškega para, ki so ga poimenovali Bennifer, kar je skovanka iz njunih imen.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

»Najina zveza je razpadala pred očmi svetovne javnosti. Potrebovala sem dve leti, da sem se znova pobrala,« je povedala J.Lo. Toda stvari so se počasi obrnile na bolje in Lopezova danes z velikim nasmeškom na obrazu pripoveduje o svoji novi ljubezni.

»Oba sva dvojčka po horoskopu, newyorčana in imava še vsaj 20 ostalih skupnih stvari,« je dejala o svojem Alexu in se ob tem spomnila tudi njunega prvega zmenka v hotelu Bel-Air. »Pripovedoval mi je o svojih načrtih in o tem, da se želi ponovno poročiti. Govoril je o stvareh, o katerih se na prvem zmenku običajno ne govori. Bil je zelo živčen in to mi je bilo simpatično.«

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

»Razume me na način, kot še nihče doslej. Pri 20-ih sva oba naredila prvi velik korak v najinih karierah. V 30-ih in 40-ih sva imela številne vzpone in padce. Oba sva preživela preveč vsega,« je še povedala Jennifer Lopez. Poglejte še nekaj utrinkov iz zakulisja snemanja fotografij, ki jih je posnel sloviti Mario Testino.

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair) on