Hči Angeline Jolie in Brada Pitta je prava kopija očeta

Podobnost je neverjetna.

Shiloh Jolie-Pitt, prvi biološki otrok igralskega para Angeline Jolie in Brada Pitta, se je že kot dvoletna punčka, začela oblačiti kot fant. Ko je bila stara samo pet let, je njen oče med obiskom Oprah Winfrey dejal, da deklica od njiju zahteva, da jo kličeta Jack ali Peter, saj se smatra za dečka. Brad in Angie sta jo vedno podpirala, lani sta ji celo omogočila hormonsko terapijo, ki je zelo pomembna pred spremembo spola, do katere lahko pride čez nekaj let.

Danes dvanajstletna Shiloh vse bolj spominja na slavnega očeta, kar potrjujejo fotografije, ki so nastale med sprehodom mame Angeline, Shiloh in njene sestre Zahare. Shiloh je nosila široko športno majico in kratke hlače v vojaškem stilu, medtem ko sta se njena mama in sestra odločili za povsem črno odpravo.

Čeprav ima dvanajstletnica že dolgo kratke lase, si jih je tokrat pustila rasti in jih počesala na desno stran čela. Takšna zelo spominja na svojega očeta, ko je sam nosil podobno frizuro. Siloh sicer že od malih nog nihče ni videl v oblekici. Vedno je bila oblečena v fantovska oblačila, kakršna nosita njena brata, na festivalih pa se pojavlja kar v oblačilih, ki jih je nekoč nosil njen slavni oče.