Effie Slovenija izbira najučinkovitejše kampanje

14. marca bo potekalo celodnevno izobraževanje in zaključna prireditev

Približuje se eden najbolj pričakovanih dogodkov v svetu tržnega komuniciranja – podelitev nagrad Effie Slovenija 2018. V ljubljanski Festivalni dvorani bodo 14. marca zvečer podelili nagrade za tržno-komunikacijske ideje, ki dokazano delujejo. V ožjem izboru že devete izvedbe Effie Slovenija se za nagrado poteguje 13 finalistov. Čez dan bo v Hotelu Slon potekal Effie Dan učinkovitosti – izobraževalni dogodek z mednarodno priznanimi in domačimi strokovnjaki. Na dogodku bo osrednji govorec Jamie Peate, predavatelj in globalni vodja maloprodajne strategije McCann World Group, najučinkovitejše globalne agencijske mreže na svetu. Zgodnje prijave po nižji ceni za izobraževalni dogodek in podelitev so na voljo tukaj.

Izobraževalni dogodek Effie dan učinkovitosti

Effie dan učinkovitosti, ki bo potekal od zgodnjih jutranjih ur v Hotelu Slon, bo zapolnjen s predavanji treh vrhunskih strokovnjakov in predstavitvijo najučinkovitejših akcij zadnjih dveh let v Sloveniji, ki ga bo povezovala Martina Merslavič.

  Martina Merslavič

Znanja, pridobljena na Effie dnevu učinkovitosti, so uporabna pri vsakdanjem delu na različnih področjih tržnega komuniciranja in širše. S svojimi izkušnjami, vprašanji in povzetki slišanega bodo tudi udeleženci prispevali k interaktivni izkušnji predavanj. Prvi predavatelj bo Jamie Peate iz McCann World Group, ki bo udeležencem razkril, kako vplivati na obnašanje potrošnikov za doseganje najboljših poslovnih ciljev.

 Jamie Peate

Maja Čulig, izvršna direktorica marketinga Addiko Skupine, edina finalistka regije za prestižne Euro Effie 2018 nagrade, bo raziskovala mehanizme preobrazbe blagovne znamke. Addiko banka je z uspešno prenovo blagovne znamke pridobila status moderne, inovativne in digitalno napredne banke.

 Maja Čulig

Leon Brenčič, direktor odnosov z naročniki na digitalni agenciji iPROM, je strateški svetovalec naročnikom pri uvajanju digitala v marketinške strategije. Na predavanju bo predstavil potrošniške navade v slovenskem okolju.

  Leon Brenčič

Zaključna prireditev Effie Slovenija 2018

V večernih urah bodo v ljubljanski Festivalni dvorani nagradili najbolj učinkovite tržno-komunikacijske kampanje v Sloveniji. Med finalisti, ki se potegujejo za najuglednejše nagrade na področju dokazano učinkovitega tržnega komuniciranja v Sloveniji so oglaševalci A1 Slovenija, Droga Kolinska / Atlantic Grupa, Lidl Slovenija, Mercator, Pivovarna Laško Union, Spar Slovenija, Telekom Slovenije in UNICEF Slovenija ter agencije Agencija 101, ArnoldVuga, Direct media komunikacije, Formitas creative, Grey Ljubljana, Luna \TBWA, Pristop d.o.o. in Publicis One Slovenia.

Vse o Effie nagradah, osrednjih govorcih na Effie dnevu učinkovitosti in Zaključni prireditvi Effie Slovenija 2018 najdete tukaj.