Demi Lovato po daljši odsotnosti, na večerji s prijateljem

Glasbenica je po hospitalizaciji ponovno videti dobro. Držimo pesti, da tako tudi ostane. Nočemo še ene žalostne zgodbe.

Zdi se, da se vrača v vsakdanjik

Slavna pevka Demi Lovato je bila nedavno hospitalizirana zaradi prevelikega odmerka drog. Po treh mesecih odvajanja, naj bi ji šlo, kot piše revija People, na bolje. Vse kaže tako, saj se je v soboto prvič pojavila v javnosti. Na Beverly Hillsu so jo opazili s prijateljem Henrijem Levyjem, s katerim si je privoščila večerjo.

“Demi je izgledala odlično in zelo je srečna, da je ponovno zunaj. S Henrijem sta zelo dobra prijatelja. Nadoknadila sta čas, ko sta bila zaradi pevkine odsotnosti ločena, videti pa sta bila navdušena,« je povedal vir, ki je blizu mladi glasbenici. Čeprav je vir poudaril, da med njima ni romantičnih čustev, se Demi ni in ni znebila nasmeha na obrazu, z oblikovalcem Levyjem so ju celo ujeli, ko sta se držala za roke.

Še vedno ni potrjeno, ali je bila Demi ponovno doma le za konec tedna ali pa se je njeno odvajanje od drog dejansko zaključilo. Ne glede na to smo zares veseli, da je napredek okrevanja viden, mladi zvezdi pa želimo, da nadaljuje s čudovitim ustvarjanjem glasbe.