Avgust v znamenju brezplačnih skupinskih priprav v petih slovenskih mestih

Tradicionalni dm tek za ženske se po letu dni premora vrača v Tivoli,

Tradicionalni dm tek za ženske se po letu dni premora vrača v Tivoli, kjer bodo 4. septembra na jubilejni 15. izvedbi vseslovenskega tekaškega praznika na svoj račun prišle vse ljubiteljice te športne aktivnosti. dm drogerie markt Slovenija vse udeleženke vabi na skupinske priprave, ki bodo vsak četrtek v avgustu potekale v petih slovenskih mestih. Za prvi spletni trening pa je poskrbel najboljši slovenski biatlonec Jakov Fak.

Celovitega treninga, za katerega bodo poskrbeli tekaški trenerji, se lahko prijavljene tekačice udeležijo na skupinskih pripravah v Ljubljani, Celju, Kopru, Novem mestu in Ajdovščini vsak četrtek v avgustu ob 19. uri. Če kakšen trening zamudite, ni razloga za skrb, saj bo dm s spletnimi nasveti omogočil, da vaje opravite v udobju svojega doma. Jakov Fak je v ta namen pripravil video z 10 vajami za moč, ki si jih lahko ogledate na uradni spletni strani dm teka za ženske.“Vaje so dokaj zahtevne, zato priporočam, da jih prilagodite svojim zmožnostim, vsekakor pa jih izvajajte redno in sprotno podaljšujte ponovitve posameznih vaj, da boste izboljšale svojo telesno pripravljenost,” svetuje naboljši slovenski biatlonec, ki bo v torek 10. avgusta ob 15. uri v živem vklopu na uradnih družbenih kanalih dm teka izvedel spletni trening in izdal še kakšno skrivnost za doseganje boljših tekaških rezultatov.

dm tek za ženske letos v prilagojeni obliki

Zaradi varnosti in zdravja vseh sodelujočih bo letošnji dm tek za ženske potekal v prilagojeni obliki, saj bo pozornost usmerjena predvsem temu, da udeleženke tek v Tivoliju ali preko spletne aplikacije odtečejo varno, brezskrbno in v skladu s priporočili NIJZ. Prijave na tek so še vedno odprte prek spleta ali v katerikoli dm prodajalni v Sloveniji. Do 25. avgusta lahko izkoristite redno ceno prijavnine 19 evrov, cena za prijave v zadnjem hipu, od 26. do 28. avgusta, pa bo znašala 24 evrov.

Več informacij na: https://www.tekzazenske.si/