Ali prikupne North West ni zeblo v tem stylingu!?

Hči Kim K. tudi na drsališče po zadnjih modnih trendih.

Hči Kim K. tudi na drsališče po zadnjih modnih trendih.

Najstarejša hči (4 leta) zvezdnice resničnostnega šova Kim Kardashian in reperja Kanyea Westa je preživela čudovit dan na drsališču v Central Parku, v družbi sestrične Penelope Disick in tete Kourtney Kardashian. A tudi tukaj je stvar vzela modno resno.

Za drsanje je majhna North West oblekla črno kombinacijo – krajšo pleteno oblekico z okrašenim ovratnikom je uskladila s črnimi dokolenkami ter kratkim plaščkom iz umetnega krzna, bogati kodri pa so že sami po sebi močan modni dodatek. Natančneje, prste pri stiliranju je seveda imela mama Kim, a kot kaže se je North West tudi v nekoliko glamuroznejšem stylingu počutila zelo dobro.

Javnost seveda ni ostala tiho, veliko kritik je padlo na odločitev dokolenk in golih nog, ki v zimskih razmerah in za drsanje na ledu za otroka še zdaleč ni preudarna izbira oblačilnega videza. ,,Kje so vsaj debelejše pletene nogavičke?” se zgražajo kritiki.

Za razliko od skodrane North West je bila Kourtneyina hči primerneje oblečena in tudi v njenem primeru zelo trendovsko in modno.

Vir:Bravotv