Zvezda zabave z Massom

Sezona prazničnih novoletnih zabav se je pričela. Ste pripravljeni na glamurozne in bleščeče večere z najbolj modno obutvijo?

Praznični december je čas zabav in druženj, ki kličejo po tem, da se obdate z glamurjem in bleščicami. Obvezno modno pravilo veselega decembra narekuje sijoča oblačila, obutev in dodatke, da boste sami kot praznični okrasek, pravijo v Massu. Zato so pripravili izbor najlepše glamurozne modne obutve s ščepcem decembrskega blišča.

Naj bodo čevlji zvezda vašega stajlinga, zato v Massu izberite trendi salonarje v božični rdeči barvi ali sijoči srebrni in zlati, ali elegantne gležnjarje iz žlahtnega semiša, ki se dvigajo na petkah posebnih oblik.

Najbolj trendi so kockasta debela peta in novi obliki te sezone – trikotna petka ali petka v obliki ozkega pravokotnika. Salonarje in gležnjarje krasijo kovinske zakovice, nanizane po obrobi čevlja ali po paščkih, ki objemajo gleženj.

Ljubek detajl je tudi opazna velika pentlja s sijočimi kamenčki na zadnjem delu salonarjev, ki ukrade pozornost.

Praznično obutev pa dopolnite še z glamurozno torbico, ki jo boste za vsak stajling zagotovo našli v Massu. Praznična obutev iz Massa bo poskrbela za popolno eleganco ves december in na najdaljšo noč v letu.

Več informacij in obutve na: www.mass.si, facebook strani Mass in Instagram strani Mass.