Zaljubljena kot najbolj slavna Disneyeva junaka!

Simbolično darilo v katerem bosta uživala oba!
Februar je eden od najbolj romantičnih mesecev, saj je dan zaljubljencev pred vrati. To je dan, ko praznujemo ljubezen in prav je, da se nanj dobro pripravimo, pa čeprav to zveni zelo klišejsko. In ko smo ravno pri pripravi na valentinovo je vedno dobrodošla kakšna ideja ali inspiracija, kaj podariti najdražjemu ali najdražji, da mu poleg svoje ljubezni damo tudi nekaj, kar ga bo dodatno razveselilo. Na letošnje valentinovo razvajajte sebe in svojo ljubljeno osebo z darilom, v katerem bosta uživala oba. V primeru, da v naslednjih mesecih potujete v tople kraje ali pa boste svoji duši in telesu privoščili welness vikend, vsekakor ne morete zgrešiti s Havaianas kolekcijo zanjo in zanj.
 
Nova Disney kolekcija japonk Havaianas je idealno darilo, saj ga krasi najlepši in najbolj zaljubljeni parček vseh časov – Mickey in Minnie Mouse. Havaianas kolekcija z motivom najbolj priljubljenih likov, zasleduje zabaven in barviti duh blagovne znamke, ki prav vsakemu nariše nasmešek na obraz. 
 
Minnie zanjo in Mickey za njega – kombinacija, ki bo razveselila oba!
S kolekcijo Havaianas ne morete zgrešiti saj, poleg atraktivnega dizajna, prisega na izjemno kvaliteto.
Kultne japonke slovijo po udobju in lahkotnosti. Zahvaljujoč posebnemu materialu se na soncu ne pregrevajo in zadržijo svojo prvotno obliko več sezon. Poleg tega je v japonkah Havaians noga stabilna in “sveža” ves dan. Nova kolekcija tako v polnem zamahu zasleduje kvaliteto in pozitivne vibracije. Vsak, ki potrebuje navdih za valentinovo darilo ali pa je samo navdušen nad Disneyem, bo naravnost očaran.